Onze Diensten

"Samenwerking en ondersteuning staan bij ons centraal "

Middel Administratie & Belastingadvies biedt u onderstaande diensten aan.  U kunt ervoor kiezen alles volledig online aan te leveren, maar op papier kan ook. U kunt zelf uw administratie (gedeeltelijk) doen of alles uitbesteden. Voor vragen kunt u daarom altijd kosteloos bellen of langskomen. 


Administratie

Vaak heeft u als ondernemer geen tijd om de gehele boekhouding bij te houden. Daarom kunt u uw administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij werken met een online pakket. Via de app hebt je altijd inzicht in je administratie.

Starters

Ook startende ondernemers begeleiden en adviseren wij graag in het maken van de juiste keuzes op financieel en fiscaal gebied. Als starter komt er vaak veel op je af. Er zijn veel regelingen en afspraken die het snel onoverzichtelijk maken. Wij helpen je graag op weg met onze expertise en gratis starters begeleiding.

Loonadministratie

Heeft u personeel in dienst, dan kunnen wij de salarisadministratie voor u verzorgen. We ontfermen ons over de maandelijkse salarisberekeningen, de periodieke aangifte loonheffing, contact met pensioenfondsen,
arbodiensten en de belastingdienst en advies bij arbeidscontracten.

Jaarrekening

Na afloop van het boekjaar stellen wij de jaarrekening voor u samen die voldoet aan alle wettelijke eisen. Heeft u een B.V., dan zorgen wij voor deponering bij de KvK. 
Wij bespreken de jaarrekening graag persoonlijk, zodat u meer inzicht krijgt in de financiƫle kant van uw bedrijf.
 

 Fiscaal

Wij regelen na het opstellen van de jaarrekening de aangifte inkomensbelasting voor u (en uw partner). 
Bij een B.V. verzorgen wij de aangifte vennootschapsbelasting. Periodiek verzorgen we de aangifte btw. Bij elke aangifte streven we naar fiscale optimalisatie door te kijken naar o.a. recht op toeslagen en belastingteruggave over meerdere jaren. 

Advies

Wij zijn ook aanspreekpunt voor ondernemers die objectief advies nodig hebben. 
Door onze jarenlange ervaring, ook in het bedrijfsleven, kunnen wij als "ondernemer" met u meedenken over o.a. financieringen, subsidies, ondernemersplannen, investeringen, het opstellen van overeenkomsten en strategische beleidsplannen.

Simpel je boekhouding regelen met online pakketten. 

Wij werken met diverse boekhoudprogramma's. Je kan er voor kiezen om online te werken, zodat je eenvoudig facturen en bonnen kan uploaden om je administratie up-to-date te houden. Ook digitaal factureren, automatisch inlezen van bankmutaties en aanmaningen versturen is mogelijk.
Wil je niet digitaal werken, dan kan je ook alles op papier aan ons aanleveren. 

Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf!